Some text some message..

 

وبگاه مواد شیمیایی مرک

وبگاه مواد شیمیایی مرک آماده عرضه مواد شیمیایی مرک آلمان و محیط کشت های مرک می باشد.

کمپانی مرک

کمپانی مرک دارای بیش از ده هزار ماده شیمیایی در گرید آزمایشگاهی می باشد.

محیط کشت

مرک بزرگترین تولید کننده محیط های کشت در جهان است.

هورمون ها

کمپانی مرک هورمون های آزمایشگاهی و هورمون های رشد را در گرید های گوناگون تولید می کند.

دانشمندان روشی را برای شناسایی دقیق پاد ماده ابداع کردند

پاییز سال گذشته بود که دانشمندان مرکز تحقیقاتی سرن (CERN) برای نخستین بار موفق به مشاهده و سنجش طیف نوری پاد ماده شدند، که از ذره مخالف هیدروژن، یعنی پاد-هیدروژن ساطع شده بود. این موفقیت تازه آغاز کار دانشمندان بود. حال در این مرکز، جزئیاتی در مورد ساختار پادهیدروژن با استفاده از روش های طیف سنجی به دست آمده که نقطه عطفی در تلاش بشر برای درک جهان هستی به شمار می رود. محققان کانادایی تحت پیمان همکاری آلفا (ALPHA) برای نخستین بار نشان دادند که خطوط طیفی پاد هیدروژن، دقیقاً مشابه طیف هیدروژن است. البته این نتیجه کاملاً مورد انتظار بود و اگر چیزی جز این به دست می آمد، تمام درک ما از سازوکار جهان هستی زیر سؤال می رفت.  یکی از بزرگ ترین اسرار علم فیزیک نوین، این است که چرا همه چیز از یک نوع ماده ساخته شده، در حالی که دو نوع ماده در جهان هستی وجود دارد. مدل استاندارد فیزیک پیش بینی می کند که تمام ذرات جهان، همتایی دوقلو دارند؛ یعنی ذره ای با ویژگی های یکسان اما برعکس. به عنوان مثال، الکترون با بار منفی، ذره دیگری به نام پوزیترون را با ویژگی های کاملاً مشابه اما بار مثبت روبروی خود می بیند. فرضیه بعدی این است که اگر دو ذره مخالف با یکدیگر برخورد کنند، از بین رفته و تابش گاما را به وجود می آورند. اما باز هم این سؤال وجود دارد که چرا در جهان، مقدار زیادی از یک نوع ماده داریم و با جهانی تهی از ماده و سرشار از تابش های گاما روبرو نیستیم. اگر اندکی عدم تعادل در تقارن آشکار جهان هستی وجود داشت، می توانستیم این وضعیت و تشکیل میلیاردها کهکشان پس از مهبانگ را توجیه کنیم. بهترین راه برای پاسخ به این سؤالات، تحقیق روی پاد ماده و بررسی تفاوت های آن با ماده است، و برای این کار باید مقدار زیادی پاد ماده را در یک مکان گردآوری کنیم؛ عملی که به هیچ وجه ساده نیست.  تیم آلفا توانست با استفاده از حلقه کاهنده سرعت پادپروتون در مرکز سرن، 90 هزار پادپروتون را جمع آوری کند. در مرحله بعد، باید هر پادپروتون را با یک پوزیترون ترکیب کرد تا پادهیدروژن به دست آید. این محققین بیش از 1.6 میلیون پوزیترون تولید کردند، اما در نهایت فقط موفق به تولید 25000 اتم پادهیدروژن شدند. یکی از مهم ترین چالش های این دانشمندان، محصور نگه داشتن پادهیدروژن ها بود تا از برخورد آنها با ماده و از بین رفتنشان جلوگیری شود. «جاستین مونیش» عضو این تیم می گوید: پاداتم ها را نمی توان در محیط عادی نگه داشت، بلکه باید آنها را درون یک محفظه مغناطیسی ویژه محصور نمود. در نهایت پس از آزمایشات مختلف، دانشمندان توانستند فقط 194 پاداتم را به دام بیندازند، رقمی که دشواری های تحقیقات روی پادماده را به خوبی نشان می دهد. خوشبختانه این مقدار پاد ماده، کافی بود تا محققین بتوانند آنها را در معرض تابش امواج مایکروویو قرار داده و برای نخستین بار، طیف مشخصه پادهیدروژن را با دقت بسیار بالا به دست آورند. این نتیجه، اثبات کرد که خطوط طیفی پاد هیدروژن دقیقاً متناظر با طیف مشخصه هیدروژن هستند.  «جفری هنگست» یکی دیگر از دانشمندان این پروژه می گوید: طیف سنجی در تمام حوزه های علم فیزیک به ابزاری بسیار مهم تبدیل شده، و اکنون وارد عصر طیف سنجی پاد ماده شده ایم ... موضوعی که چند سال پیش از محدوده تصوراتمان هم خارج بود. گفتنیست با ابداع این روش و برداشتن نخستین گام موفقیت آمیز، راه برای مطالعه هرچه بیشتر پادماده و درک بهتر جهانی که در آن زندگی می کنیم، باز شده است. انسان در آزمایشگاه توانسته پادماده بسازد، اما چرا در جهان هستی با مقادیر بسیار جزئی از آن روبرو هستیم؟ شاید پادهیدروژن بتواند پاسخ این معما را بدهد.

۱۷ مرداد: تولد پل دیراک، تئوریسین بزرگ علم فیزیک

۱۱۵ سال پیش در چنین روزی، پل دیراک یکی از بزرگ ترین تئوریسین های علم فیزیک در قرن بیستم میلادی، چشم به جهان گشود. پل دیراک زیرساخت و زیربنای مکانیک کوانتومی و الکترودینامیک کوانتومی را از خود بر جای گذاشت. ۱۱۵ سال پیش در چنین روزی (۸ آگوست ۱۹۰۲)، پل آدرین موریس دیراک، فیزیکدان برجسته ی انگلیسی و تئوریسین بزرگ علم فیزیک به دنیا آمد. در کنار علم فیزیک، پل دیراک یک ریاضیدان برجسته بود. وی کرسی استادی لوکاسی ریاضی را دردانشگاه کمبریج تا سال ۱۹۶۹ و زمان بازنشستگی اش در اختیار داشت. پل دیراک در شهر بریستول متولد و در منطقه بیشاپستون بزرگ شد. پل یک خواهر و یک برادر بزرگ تر داشت که برادرش در جوانی دست به خودکشی زد و این موضوع تأثیر عمیقی بر پل جوان گذاشت. دیراک در سال ۱۹۲۱ از دانشگاه بریستول و در رشته ی مهندسی برق فارغ التحصیل شد و سپس با توجه به شرایط بازار کار در آن دوران، به فکر ادامه تحصیل در دانشگاه کمبریج افتاد. پل دیراک در سال ۱۹۲۶ از دانشگاه کمبریج با درجه ی دکترا فارغ التحصیل شد و بعد از آن در همان دانشگاه شروع به تدریس ریاضیات کرد و تا سال ۱۹۶۹ که بازنشسته شد کرسی ریاضیات لوکاسی را در اختیار داشت. dirac 2 1 پل دیراک در سال ۱۹۲۶ توانست یک فرمول بندی عمومی از مکانیک کوانتومی به دست آورد که در هر دوی نظریات مکانیک ماتریسی هایزنبرگ و مکانیک موجی شرودینگر در حالت های خاص صادق بود. بعد از تحقیقات بیشتر، پل دیراک در سال ۱۹۲۸ توانست معادله ی دیراک در مکانیک کوانتومی را که تعمیم یافته ی معادله ی شرودینگر برای محاسبه ی تابع موجی ذرات بود، ارائه کند. به کمک همین معادله بود که دیراک توانست موجودیت پوزیترون را پیش بینی کند. این ذره در سال ۱۹۳۲ برای نخستین بار مشاهده شد. در سال ۱۹۳۳، پل دیراک به همراه دانشمند بزرگ شرودینگر مفتخر به دریافت جایزه نوبل فیزیک به خاطر معرفی یک مدل اتمی جدید شد. بسیاری از دانشمندان بزرگ علم ریاضی و فیزیک، پل دیراک را از نظر سواد ریاضی و مبانی نظری تنها رقیب واقعی معاصر اینشتین می دانند و حتی برخی از دانشمندان بزرگ معاصر همچون استیون هاوکینگ، پل دیراک را به عنوان بزرگ ترین فیزیکدان نظری از زمان آیزاک نیوتن تاکنون برشمرده اند. از پل دیراک به عنوان صوفی اتم نیز یاد شده است. physics-2 پل دیراک بدون شک یکی از بزرگ ترین نوابغ علم ریاضی و فیزیک در قرن بیستم میلادی بود که تسلط و سواد عمیق او در علم ریاضی و مبانی نظری، باعث شد تا وی به یکی بزرگ ترین تئوریسین های علم فیزیک قرن بیستم تبدیل شود. پل دیراک دوستی نزدیکی با آلبرت اینشتین داشت و برای وی همچون پدرش احترام قائل بود. بعدها همسرش عنوان کرد که تنها یک بار شاهد اشک ریختن پل دیراک بود و آن هم زمانی که خبر مرگ اینشتین را دریافت کرد.

۱۴ مرداد: سالگرد درگذشت هاینریش اتو ویلند

۶۰ سال پیش در چنین روزی، هاینریش اتو ویلند شیمی دان برجسته آلمانی چشم از جهان فروبست. شهرت این شیمی دان به دلیل تحقیقاتی است که در خصوص ساختار اسیدهای صفرا انجام داد. ۶۰ سال پیش در چنین روزی (۵ آگوست ۱۹۵۷)، شیمیدان برجسته ی آلمانی، هاینریش اتو ویلند در شهر استرانبرگ چشم از جهان فروبست. هاینریش در خانواده ای تحصیل کرده و سرشناس متولد شد. پدرش یک داروشناس معروف و دارای مدرک دکترا در رشته ی شیمی بود. همین موضوع سبب شد هاینریش جوان نیز به علم شیمی علاقه مند شود و راه پدر را دنبال کند. هاینریش در سال ۱۹۰۱ موفق شد مدرک دکترای خود را از دانشگاه مونیخ دریافت کند و بعد از آن در همان دانشگاه شروع به تدریس کرد. در کنار تحقیق در حوزه های مختلف علم شیمی، هاینریش به تدریس نیز علاقه ی ویژه ای داشت. بر اساس همین علاقه وی توانست از سال ۱۹۱۳ تا ۱۹۲۱ کرسی استادی دانشگاه فنی مونیخ را در اختیار داشته باشد و بعد از آن از دانشگاه مونیخ جدا شد و به دانشگاه فرایبورگ پیوست تا جانشین پروفسور لودویک گاترمن شود. در دانشگاه فرایبورگ، هاینریش اتو ویلند در کنار تدریس شروع به تحقیق در خصوص زهر وزغ و اسیدهای صفرا کرد. همین تحقیقات روی اسید صفرا و شناسایی ساختار آن، موجب شد وی مفتخر به دریافت جایزه نوبل در سال ۱۹۲۷ شود. هاینریش در سال ۱۹۲۵ مجددا به دانشگاه مونیخ بازگشت تا جای خالی پروفسور ریچارد ویلستاتر را پر کند. در سال ۱۹۴۱ هاینریش توانست سم آلفا آمانیتین را از یکی از سمی ترین قارچ های جهان جداسازی کند. وی در کنار کار آموزش و تحقیق، در خلال جنگ جهانی دوم با حمایت از دانشجویان یهودی آن ها را به عنوان دستیار تحقیقاتی در کنار خود نگه داشت. بعد از مرگ دکتر هاینریش، به پاس خدمات این دانشمند بزرگ و همچنین حمایت از دانشمندان علم شیمی، جایزه ای به نام این «جایزه هاینریش ویلند» از سال ۱۹۶۴ به صورت سالانه به دانشمندان شیمی اهدا می شود. این شیمی دان برجسته، در تاریخ ۵ آگوست ۱۹۵۷ در شهر استرانبرگ و در ۸۰ سالگی چشم از جهان فروبست.

با غیرمعمول ترین نوشابه های طعم دار در سراسر جهان آشنا شوید

آب گازدار یا سودا با نام های گوناگونی در سراسر جهان شناخته می شود. به طور مثال، کوکاکولا یکی از کلاسیک ترین سوداهای جهان است یا در کشوری همانند آمریکا، سودای چغندر قند محبوبیت فراوانی دارد. اما در این مطلب قصد داریم شما را با برخی نوشیدنی های گازدار و غیر الکلی در گوشه و کنار جهان آشنا کنیم که طعم های عجیب و غریبی دارند. این نوشیدنی ها با اینکه در کشور خودشان از محبوبیت زیادی برخوردار هستند، برای دیگر مردم جهان چندان قابل درک نبوده و نمی توانند چنین مزه ای را متصور شوند. به طور مثال، نوشابه هایی با طعم کاری، مالت، یا نوشیدنی ساخته شده از شیر و آب پنیر، کوکاکولا با طعم خیار و … برای آشنایی با عجیب ترین سوداهای جهان در ادامه با ما همراه باشید. باهاماس – باهاماس گومبای پانج: آناناس و لیمو 1 این نوشیدنی شیرین از آناناس شیرین و لیموی ترش تشکیل شده و به رنگ زرد نئونی است و یکی از نوشابه های کلاسیک باماهاس به شمار می رود. سوئیس – ریولا: شیر و آب پنیر 2 Rivella از موادی همانند لاکتوز، اسید لاکتیک و مواد معدنی تشکیل شده است که طعم ویژه ای به این نوشیدنی می بخشد و مردم سوئیس از طرفداران آن هستند. انگلستان – سوپرمالت: مالت 3 این نوشیدنی مالت یکی از ارکان اصلی تغذیه ارتش در دهه ۱۹۶۰ میلادی در کشور نیجریه بوده اما در دهه ۷۰ میلادی راهش به انگلستان باز می شود و به یکی از نوشابه های محبوب این کشور بدل می گردد. ژاپن – کیوکامبر آیس پپسی: خیار 4 این نوشیدنی عجیب برای خنک نگه داشتن دمای بدن اشخاص در روزهای گرم تابستان تولید شده است. کارائیب – مائوبی فیز: پوست درخت 5 این نوشیدنی از پوست درخت جوشانده شده در سبزیجات و ادویه مخصوص تهیه می شود و ادعا می گردد که از خواص درمانی و سلامتی زیادی برخوردار است. از جمله می توان به کاهش فشار خون و مبارزه با دیابت اشاره کرد. ژاپن – رامونه: کاری 6 با اینکه کاری، طعم خاص و بسیار قوی ای دارد اما در ژاپن نوعی نوشیدنی به نام رامونه از این ادویه ساخته شده و در میان مردم رواج پیدا کرده است. هند – تامس آپ: کولا 7 تامپس آپ یکی از محبوب ترین نوشابه های هند است که از ماده شیرینی که از درخت کولا گرفته می شود، تهیه شده است. ویتنام – تریبکو: قارچ و کپک 8 این نوشیدنی از بزاق برجامانده در آشیانه پرنده های تهیه می شود و غلیظ است. گفته می شود که نوشیدن آن برای پوست خوب بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. ایتالیا – لمون سودا: لیموترش 9 این نوشابه به طور ویژه از لیموترش های ایتالیایی درست می شود. اسکاتلند – ایرن برو: مرکبات 10 Irn Bru نوشیدنی ملی کشور اسکاتلند است که از انواع مرکبات تهیه می گردد. مکزیکو: جاریتوس: گوآوا، نارنگی، آناناس و … 11 Jarritos با طعم های گوناکون تهیه می شود و در کشور مکزیک از محبوبیت زیادی برخوردار است. اما طعم نارنگی آن از باغ های نارنگی ویژه و مخفی خود کمپانی تهیه می شود که مزه ویژه ای به آن بخشیده است. برزیل – آنتارکتیکا گوارنا: گوارنا 12 این نوشیدنی برزیلی از گیاهی موسوم به گوارنا تهیه می شود. طعم آن چیزی بین سیب و توت است. تونس – بوگا: لیموترش، آب سیب و نعناء 13 نام این نوشیدنی از ترکیب دو نام کلمه فرانسوی bo isson و ga zeuse تشکیل شده که به ترتیب به معنای نوشیدنی و کربنات هستند. هایتی – کولا کورونه: میوه های گرمسیری 15 کولا کورونه به نام شامپاین میوه ها نیز شناخته می شود و یک نوشیدنی بدون الکل در کشور هایتی است. پیشینه تولید آن به سال ۱۹۲۴ میلادی باز می گردد. فرانسه – اورنجینا: پرتقال 16 این نوشیدنی کهدر حال حاضر در دیگر کشورها همانند ایران و آمریکا هم رواج بسیاری دارد به دلیل بطری زیبایی که دارد در کشور فرانسه محبوبیت زیادی داشت. اسپانیا – کاس: پرتقال 17 کاس علاوه بر پرتقال طعم های دیگری نیز دارد و اکثرا از عصاره گیاهان تهیه می شوند.

۱۵ مرداد: تولد الکساندر فلمینگ، کاشف پنی‌سیلین

۱۳۶ سال پیش در چنین روزی (۶ آگوست ۱۸۸۱)، سر الکساندر فلمینگ در شهر لاچفیلد اسکاتلند به دنیا آمد. پدر الکساندر کشاورز بود و زمانی که او تنها ۷ سال سن داشت چشم از جهان فروبست. الکساندر تحصیلاتش را در مدرسه لودون مور و دارول آغاز کرد و با تلاش بسیار زیاد توانست یک بورس دوساله از آکادمی کیلمارنوک دریافت کند. سپس به لندن رفت و تحصیلاتش را در موسسه ی پلی تکنیک سلطنتی ادامه داد. با توجه به شرایط مالی، الکساندر مجبور بود در کنار تحصیل به انجام کارهای مختلف بپردازد. وی به مدت ۴ سال و تا ۲۰ سالگی در یک دفتر حمل ونقل مشغول به کار بود تا بتواند بخشی از مخارج زندگی و تحصیل خود را فراهم کند. در ادامه ی تحصیل، الکساندر فلمینگ موفق به دریافت دکترای خود از مدرسه پزشکی سنت مری لندن شد و بعدازآن شروع به تحقیق در خصوص واکسن ها و سیستم ایمنی بدن کرد. در خلال جنگ جهانی اول، الکساندر فلمینگ به عنوان پزشک به جبهه های جنگ اعزام شد و در بیمارستان های صحرایی شروع به مداوای بیماران کرد. به خاطر این که واکسن و سیستم ایمنی بدن موضوع مورد علاقه ی وی بود، توجه ویژه ای به داروها و روش های ضد عفونی مرسوم آن زمان در جنگ داشت و در کنار این موضوع در خلال جنگ، تأثیر و اهمیت آن را در حفظ جان بیماران کاملا درک کرده بود. الکساندر فلمینگ مشاهده کرد که داروها و روش های ضد عفونی که در آن زمان مرسوم بودند باعث از بین رفتن بافت ها و سلول های سالم نیز می شوند و نمی توانند راه حل مناسبی برای بیماران باشند. لذا وی به فکر یافتن ماده ای افتاد که بتواند بدون آسیب زدن به سلول های سالم، باکتری و میکروب ها را از بین ببرد و بتواند از آن ها در مقابل عفونت ها محافظت کند. بعد از جنگ جهانی اول، الکساندر فلمینگ به بیمارستان سنت ماری که از آن فارغ التحصیل شده بود بازگشت و شروع به تحقیق روی ایده ی خود کرد. او در سال ۱۹۲۲ ماده ای با نام لیسوزیم کشف کرد که در بدن انسان تولید می شود و در ترکیبات مخاط و اشک وجود دارد. ولی این ماده تنها می توانست بعضی از میکروب ها را از بین ببرد و در برابر بسیاری از عفونت ها بی اثر بود. همین موضوع باعث شد اهمیت این کشف کاهش یابد و آن طور که باید و شاید مرکز توجه قرار نگیرد. ولی الکساندر فلمینگ به تحقیقات خود ادامه داد تا سرانجام در سال ۱۹۲۸ موفق شد پادزیست پنی سیلین را کشف کند. در خلال تحقیقات، یکی از ظروف حاوی کشت باکتری استافیلوکوک به صورت تصادفی در معرض هوا قرار گرفت که در نتیجه ی آن برخی از قسمت های آن از کپک پوشیده شد. وقتی الکساندر فلمینگ این پدیده را مشاهده کرد، بجای دور انداختن ظرف کنجکاو شد تا بررسی دقیق تری روی مناطق پوشیده از کپک انجام دهد. زمانی که فلمینگ مناطق پوشیده از کپک را بررسی کرد، متوجه شد که باکتری مذکور به طور کامل از بین رفته است. سپس فلمینگ نشان داد ماده ای که کپک تولید می کند، پادزهر بسیاری از انواع باکتری های مضر برای انسان است و این پادزهر را در آن زمان پنی سیلیوم نوتانیوم نامید که بعدها به پنی سیلین معروف شد. این ماده برای انسان مضر نبود؛ ولی قادر بود طیف گسترده ای از باکتری ها و میکروب ها را از بین ببرد. فلمینگ یافته های خود را در سال ۱۹۲۹ منتشر کرد؛ ولی کماکان توجه خاصی به آن نشد. با این وجود فلمینگ می دانست این یافته تا چه میزان می تواند برای زندگی بشر حیاتی باشد؛ لذا به تحقیقات خود ادامه داد. مشکلی که فلمینگ در خصوص این یافته داشت، این بود که وی نمی توانست پنی سیلین را تصفیه و پالایش کند تا بتواند از آن به عنوان دارو استفاده کند؛ مشکلی که باعث شد این کشف بزرگ به مدت ۱۰ سال بی استفاده باقی بماند تا این که در اواخر دهه ی ۱۹۳۰، هوارد والتر فلوری و ارنست بوریس چاپن به صورت اتفاقی مقاله ی سال ۱۰۹۲۹ دکتر فلمینگ را مطالعه کردند و بعد از چند سال تحقیق، موفق به تصفیه ی کپک برای استخراج پادزهر نجات بخش یعنی پنی سیلین شدند. آن ها این دارو را در سال ۱۹۴۱ روی چند داوطلب آزمایش کردند و متوجه تأثیر شگفت انگیز آن بر بیماران شدند. در آغاز این دارو به صورت انحصاری در اختیار مصدومان جنگی انگلیسی و آمریکایی قرار داشت؛ ولی با پایان جنگ در سال ۱۹۴۴، این دارو به صورت گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت. کشف پنی سیلین به عنوان اولین پادزیست، انگیزه دانشمندان را برای کشف سایر پادزیست ها افزایش داد؛ ولی کماکان پنی سیلین پرمصرف ترین پادزیست شناخته شده توسط بشر به حساب می آید و جان بسیاری را نجات داده است.دکتر فلمینگ به خاطر این کشف بزرگ در سال ۱۹۴۵ مفتخر به دریافت جایزه نوبل پزشکی شد. سر الکساندر فلمینگ در ۱۱ مارس سال ۱۹۵۵ و در سن ۷۳ سالگی چشم از جهان فروبست.

مقالات دیگر...

صفحه4 از52

در باره ما

وبگاه مواد شیمیایی مرک وارد کننده عمده مواد شیمیایی مرک آلمان و اصلی ترین عامل توزیع کننده محصولات مرک در ایران می باشد .وبگاه مواد شیمیایی مرک , دست اول ترین توزیع کننده مواد شیمیایی مرک در ایران می باشد . بنابرین شما به ارزان ترین قیمت در بازار دست خواهید یافت  چراکه این تخصص ماست .

دانلود اپ اندروید برنامه شرکت از بازار

لینک های مرتبط

طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونیتوسط پلیس سایبری را دارد

تماس با ما

آدرس :

  • تهران - خیابان کارگر شمالی - خیابان فرصت شیرازی - تقاطع ولعصر

تلفن:

  • 74 21 59 66 021
  • 72 60 42 66 021

تلگرام اعلام قیمت:

  • 35 137 137 099

اینستاگرام:

ایمیل:

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

       

اعلام قیمت و موجودی از طریق تلگرام :

  • 35 137 137 099

 

 

JoomShaper