نام فارسی: | ساکارین |
نام ماده: | Saccharin |
مختصر: | Saccharin |
کد محصول مرک: | 817022 |
درصد درصد خلوص: | Ph Eur,NF |
اسم دوم: | |
فرمول: | C7H5NO3S |
C A S NUMBER: | 81-07-2 |
مولار: | 183.18 g/mol |
قابلیت محلول شدن: | (20 °C) insoluble |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | 228 - 230 °C |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 2 (35 g/l, H2O, 20 °C) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: | در در پکیج هایی: | 1 کیلویی*5 کیلویی*25 کیلویی* |