|
|
نام فارسی: |
ویتامین b12 |
نام ماده: |
Vitamin B12 (Lactobacillus) assay broth (base) |
مختصر: | Vitamin B12 (Lactobacillus) assay broth (base) |
کد محصول مرک: |
111988 |
درصد درصد خلوص: | |
اسم دوم: | |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 83 g/l (100 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 5.8 - 6.2 (83 g/l, H2O, 25 °C) (after autoclaving) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: | |
در در پکیج هایی: | 100 گرمی* |