نام فارسی: | یس اکسراکت |
نام ماده: | Yeast extract |
مختصر: | Yeast extract |
کد محصول مرک: | 111926 |
درصد درصد خلوص: | |
اسم دوم: | Extract of yeast |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | 8013-01-2 |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 410 g/l (20 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | 0.5 g/cm3 (20 °C) |
میزان اسیدی: | 7.0 (10 g/l, H2O, 20 °C) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: | در در پکیج هایی: | 1 کیلویی*5 کیلویی*25 کیلویی* |