نام فارسی: | محیط کشت سالمونلا براث |
نام ماده: | Salmonella enrichment broth acc. to RAPPAPORT |
مختصر: | Salmonella enrichment broth acc. to RAPPAPORT |
کد محصول مرک: | 110236 |
درصد درصد خلوص: | |
اسم دوم: | |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 32.7 g/l (25 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 5.8 - 6.2 (32.7 g/l, H2O, 25 °C) (after autoclaving) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | ![]() |
فرمول ایمنی: | در در پکیج هایی: | 500 گرمی* |