نام فارسی: | ساکارز |
نام ماده: | Sucrose |
مختصر: | Sucrose |
کد محصول مرک: | 107653 |
درصد درصد خلوص: | Ph Eur,BP,JP,NF |
اسم دوم: | Cane sugar, Saccharose |
فرمول: | C12H22O11 |
C A S NUMBER: | 57-50-1 |
مولار: | 342.29 g/mol |
قابلیت محلول شدن: | (20 °C) soluble |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | 169 - 170 °C |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 7 (100 g/l, H2O, 20 °C) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: | در در پکیج هایی: | 5 کیلویی*25 کیلویی* |