نام فارسی: | محیط کشت مک کانکی آگار |
نام ماده: | MacCONKEY agar |
مختصر: | MacCONKEY agar |
کد محصول مرک: | 105465 |
درصد درصد خلوص: | |
اسم دوم: | MACCONKEY agar |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 50 g/l (95 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 6.9 - 7.3 (50 g/l, H2O, 25 °C) (after autoclaving) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: | در در پکیج هایی: | 500 گرمی*5 کیلویی* |