در در پکیج هایی: 500 گرمی*
نام فارسی: |
محیط Reinforced clostridial agar |
نام ماده: |
Reinforced clostridial agar (RCM) |
مختصر: | Reinforced clostridial agar (RCM) |
کد محصول مرک: |
105410 |
درصد درصد خلوص: | |
اسم دوم: | RCM |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 50 g/l (100 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 6.7 - 6.9 (50 g/l, H2O, 37 °C) (after autoclaving) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: |
Physicochemical Information | |
---|---|
pH value | 6.7 - 6.9 (50 g/l, H₂O, 37 °C) (after autoclaving) |
Bulk density | 670 kg/m3 |
Solubility | 50 g/l |