|
|
نام فارسی: |
ای ام بی آگار |
نام ماده: |
EMB agar |
مختصر: | EMB agar |
کد محصول مرک: |
101347 |
درصد درصد خلوص: | |
اسم دوم: | Eosin methylene-blue lactose sucrose agar, EMB agar |
فرمول: | |
C A S NUMBER: | |
مولار: | |
قابلیت محلول شدن: | 36 g/l (95 °C) |
نقطه جوش: | |
درجه ذوب: | |
انبوهی: | |
میزان اسیدی: | 7.0 - 7.2 (36 g/l, H2O, 37 °C) (after autoclaving) |
نقطه اشتعال: | |
PDF: | توضیحات بیشتر... |
احتیاط: | |
فرمول ایمنی: | |
در در پکیج هایی: | 500 گرمی* |